dinsdag, november 28, 2006

Nieuwe SMS service om wijn te vinden

BuyYourWine.nl start een SMS-service om de wijn die je ergens drinkt te kunnen kopen

Heb jij dat nooit? Je zit in een restaurant en drinkt een heerlijke wijn. De volgende dag sta je in de slijter om hem te kopen en weet je niet meer hoe hij heet, of de slijter heeft hem niet. Daar heeft BuyYourWine nu een oplossing voor.

SMS ‘wijn’ spatie ‘de wijn die je nu drinkt’ naar 2020 en je krijgt een offerte van die wijn.

De kerst komt eraan en in restaurants of bij vrienden wordt dan veel wijn gedronken. Als je nu een wijn tegenkomt die je zelf ook wel in huis wilt hebben, kan dat met deze SMS-service. Ook als je op vakantie bent en een heerlijke wijn tegenkomt kan je deze service gebruiken.

Zo kan je wijnen die je erg lekker vindt of die moeilijk verkrijgbaar zijn toch vinden. Het enige wat je hoeft te doen is de informatie van het etiket sms’en en je krijgt een voorstel met prijs en afleverinformatie.

Hoe werkt het?

Stuur een SMS naar het nummer 2020. Begin het bericht met het woord ‘wijn’, dan een spatie en vervolgens de naam van de wijn die je niet wilt vergeten en wilt kopen. Zorg dat er zoveel mogelijk informatie van het etiket in het bericht staat. Je krijgt daarna het verzoek om het e-mailadres op te geven. Per e-mail volgt dan een offerte, of een telefoontje voor meer informatie of overleg. Het SMS’je kost 25 cent.