donderdag, december 16, 2004

Popstars Girls single bestellen en betalen via SMS

Amsterdam, 14 december 2004 - Voor Raffish, de nieuwe groep uit Popstars the Rivals, is het mogelijk om via SMS de nieuwe single te bestellen met de mobiele telefoon. Deze SMS service biedt consumenten de mogelijkheid om met SMS berichten een order te plaatsen of informatie op te vragen. De consument hoeft niet meer te wachten op een koopmoment maar kan direct actie ondernemen waarna de single thuisbezorgd wordt.

Door een samenwerking tussen MerchandisingDirect en HotSMS hebben partijen de beschikking over zeer hoogwaardige software en apparatuur om het totale orderproces mobiel mogelijk te maken. Het geheel mobiel bestellen inclusief incasso én het verzorgen van het fulfillment is een unicum voor de Nederlandse markt.

Ruud H. Vinke, CEO van Merchandising Direct: “Bestellen via de mobiele telefoon” hadden wij al lang op onze agenda staan en we zijn blij dit nu in Nederland te mogen introduceren”.

Door een SMS met keyword “GIRLS” te sturen naar 4411 kan de consument ons laten weten een product of informatie te willen ontvangen.

In maximaal 2 SMS berichten wordt het gehele orderproces afgewikkeld (inclusief gratis bevestigings sms). Indien er een koop gesloten wordt, geeft de besteller een incasso opdracht af. Het is tevens mogelijk om het systeem te gebruiken voor het versturen van informatie-pakketten door bedrijven aan prospects.

Onderdelen van het bestelsysteem zijn onder andere verkopen van producten, payment services, database services, betaalcontrole en fulfillment.