dinsdag, juli 26, 2005

HotSMS lanceert vernieuwde versie van zakelijke SMS dienst

Zelf wereldwijd SMS berichten versturen via SMSbizz.com

HotSMS heeft een vernieuwde versie van de zakelijke SMS dienst SMSbizz.com gelanceerd. De online SMS dienst maakt het mogelijk om grote groepen in één eenvoudige handeling een SMS bericht te sturen. De berichten kunnen worden afgeleverd in 130 landen wereldwijd. De vernieuwde dienst biedt nu ook de mogelijkheid om SMS berichten te ontvangen op een zelf gekozen keyword. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld zelf een SMS & Win actie op te zetten.

Mobiele marketing

Met de nieuwe fucntionaliteiten van SMSbizz.com kan iedereen zelf een mobiele marketing campagne opzetten en uitvoeren. Een account is eenvoudig aangemaakt, tegoed wordt online ingekocht en afgerekend, de afzender is zelf in te stellen met cijfers en letters en de mogelijkheid om SMS berichten (terug) te ontvangen zorgt voor interactie. De dienst is geschikt voor kleinschalige acties - bijvoorbeeld sportclubs, studentenverenigingnen, MKB - maar ook voor grote adverteerders die beschikken over een uitgebreide opt-in 06nummer database.

Efficiënt

SMSbizz.com is ook effectief in te zetten voor het communiceren van korte boodschappen. Tandartsen die afspraken per SMS bevestigen, monteurs die een bericht ontvangen over de locatie van een nieuwe klus, garagehouders die hun klanten laten weten dat de auto weer kan worden opgehaald. SMS is een efficiënt en goedkoop alternatief voor het bellen naar een mobiel telefoonnummer.

Over HotSMS

Als één van de grootste onafhankelijke spelers op het gebied van mobile marketing in Europa houdt HotSMS zich bezig met SMS-vertising en Direct (Mobile) Marketing (onder andere via ruim 900.000 geregistreerde gebruikers op HotSMS.com) en het ontwikkelen en faciliteren van mobile marketing concepten en applicaties.